-->

Informații Pacienți

Solicită o programare pentru testarea COVID completând formularul de mai jos.

Un operator CallCenter te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a reduce timpul de așteptare în centrele de recoltare, vă recomandăm să descărcați formularele obligatorii care preced recoltarea, să le completați și să le aveți cu dumneavoastră în momentul prezentării la recoltare. 

SYNLAB, Europe's Number One Medical Diagnostics Provider și furnizorul actual al serviciilor de laborator ale UEFA, a fost încredințat să continue testarea PCR pentru SARS-CoV-2 la meciurile competiției UEFA pentru viitorul sezon de fotbal.

Dacă v-ați făcut analizele într-unul din centrele de recoltare SYNLAB, există mai multe posibilități pentru vizualizarea rezultatelor. 

Din 1 Aprilie, primul centru de testare COVID-19 în Aeroport Henri Coandă cu program 24h/7

Laboratoarele SYNLAB vă pun la dispoziție teste de detecție pentru anticorpii COVID-19-SARS-CoV-2 și RT PCR.

Detecție SARS-CoV-2 prin RT PCR
COVID-19 - SARS-CoV-2 - Anticorpi IgG (test cantitativ)
COVID-19 - SARS-CoV-2 - Anticorpi IgM (test calitativ) 
COVID-19 - SARS-CoV-2 - Anticorpi IgG (test semicantitativ)

Care sunt analizele decontate prin CAS?

Ce trebuie să știm despre noul Coronavirus

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.