-->

SYNLAB sponsor principal Romanian Roads

#RomanianRoads Luxury Edition este turul României cu 6 mașini premium-luxury.

MĂSURI DE PRECAUȚIE ÎN ROMANIAN ROADS LUXURY EDITION

Testul pentru Covid-19 reprezintă doar o mică parte dintre măsurile de siguranță preventive pe care participanții le-au luat pe parcursul proiectului.

Ca sponsor oficial, SYNLAB s-a asigurat că toți participanții au fost testați pentru depistarea unei posibile infecții cu SARS-CoV-2.

Purtarea măștilor este obligatorie în afara mașinilor, în spațiile deschise sau închise în care există interacțiune cu ceilalți participanți la proiect. 

Alte două reguli stricte vizează limitarea, pe cât posibil, a interacțiunilor directe dintre participanți. 

Astfel, cele 6 echipe de câte două persoane care vor conduce cele 6 mașini nu se vor modifica pe tot parcursul celor 7 zile ale traseului, ci vor schimba doar mașinile. 

De asemenea, fiecare mașină va fi dezinfectată la interior la începutul fiecare zile din cadrul proiectului.

Nu în ultimul rând, fiecare participant la proiect primește la start un kit de siguranță format din dezinfectant, măști medicale, șervețele dezinfectante și șervețele uscate.

Cu aceste măsuri de protecție, obiectivul principal este să revină toți acasă sănătoși. 

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.