Despre noi

Pentru că sănătatea ta este importantă, îți oferim cardul de fidelitate SYNLAB pentru a te bucura de reduceri la analize în oricare centru de recoltare de pe teritoriul țării!

Cine poate beneficia de cardul de fidelitate SYNLAB?

Cardul de fidelitate SYNLAB este disponibil GRATUIT oricărui pacient SYNLAB, la cerere, la momentul efectuării de analize medicale, în cadrul centrelor de recoltare SYNLAB.

Acesta poate fi obținut în orice centru de recoltare SYNLAB din România participant în cadrul Programului de Fidelitate.

Programul de Fidelitate SYNLAB se adresează persoanelor fizice în vârstă de cel puțin 18 ani care vor avea calitatea de pacienți SYNLAB prin achiziționarea de servicii aflate în portofoliul SYNLAB,  în oricare din centrele de recoltare participante în cadrul Programului de Fidelitate.

Cardurile de fidelitate sunt valabile în toate centrele de recoltare SYNLAB cu excepția centrului situat în Splaiul Unirii 313 A, Sector 3, București

Ce beneficii aduce cardul de fidelitate SYNLAB?

Beneficiezi de REDUCERI la analizele medicale cuprinse în oferta SYNLAB, cu excepția celor din departamentele de Genetică și Oncologie Moleculară și a pachetelor promoționale.

Reducerile nu se cumulează cu alte oferte aflate în desfășurare.

Ce se întâmplă dacă se pierde sau se deteriorează cardul de fidelitate?

În cazul în care participantul pierde sau deteriorează Cardul de Fidelitate SYNLAB, calitatea sa de Participant în cadrul Programului este determinată în baza actului de identitate și a verificărilor efectuate în sistemul informatic SYNLAB, nefiind necesară emiterea unui nou card în locul celui pierdut/furat/deteriorat.

Citește aici Regulamentul complet și Oficial al Programului de Fidelitate SYNLAB:

 

Regulamentul Oficial al Cardului de Fidelitate SYNLAB valabil incepand cu data de 01 Septembrie 2023:

Regulamentul Oficial al Cardului de Fidelitate SYNLAB - actualizat - 1 septembrie 2023

Notificare de protecție a datelor în ceea ce privește RECRUTAREA 

1. INTRODUCERE

1.1 LABORATOARELE SYNLAB SRL, cu sediul social în București Sectorul 5, B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 45, parter, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/10027/2005, având CUI 17656582 și societățile asociate acesteia SYNLAB se angajează să protejeze confidențialitatea oricărei persoane care aplică pentru o poziție în cadrul SYNLAB (Candidați).

1.2 Prezentăm mai jos informații referitoare la colectarea, analiza, divulgarea și alte utilizări ale informațiilor personale ale Candidaților de către SYNLAB. În cazul în care acceptați angajarea la SYNLAB sau sunteți altfel angajat de SYNLAB, bineînțeles, vom aduna mai multe informații despre dumneavoastră și vom efectua alte utilizări ale informațiilor dumneavoastră - acest lucru vă va fi explicat ca parte a procesului de acomodare.

2. INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM DESPRE CANDIDAȚI

2.1 SYNLAB colectează informații despre Candidați în cursul procesului de recrutare. Unele dintre aceste informații sunt colectate direct de la dumneavoastră (de exemplu, în formularele pe care vi se solicită să le completați sau în interviuri sau prin completarea testelor). Alte informații sunt generate automat atunci când utilizați sau interactionați în alt mod cu sistemele SYNLAB (de exemplu, atunci când vă conectați la site-ul nostru web); sau sunt furnizate de către terți (de exemplu, agenții de recrutare, persoane de contact pentru referințe și instituții de învățământ).

2.2 Informațiile pe care le colectăm despre Candidați includ:

2.2.1 informații de bază despre dumnevoastră, cum ar fi numele, datele de contact, sexul și informațiile furnizate pentru a vă verifica identitatea;

2.2.2 informații referitoare la locul de munca și istoricul educațional, orice funcție sau funcții pentru care aplicați sau care sunt luate în considerare și interesele dumneavoastră personale, aptitudinile, aspirațiile și planurile de carieră;

2.2.3 alte informații despre dumneavoastră pe care le furnizați într-un CV sau într-un document similar; și

2.3 Cum folosim informațiile Candidatului

2.3.1 Folosim informațiile Candidatului pentru a gestiona procesul de recrutare și pentru a va evalua în vederea angajării sau a altor angajamente, pentru a monitoriza și îmbunătăți procesele noastre de recrutare și în scopuri conexe, inclusiv monitorizarea egalității de șanse, respectarea legii și a reglementărilor în vigoare și a scopurilor legate de pretențiile legale înaintate de noi sau ridicate împotriva noastră.

2.3.2 Suntem îndreptățiți să folosim, să divulgam și să prelucrăm în alt mod informațiile oferite de Candidați (și foștii candidați) așa cum sunt descrise în prezenta notificare, deoarece trebuie să facem acest lucru în scopurile stabilite la punctul 2.4.1. 

2.3.3 Nu ne bazăm pe consimțământul Candidaților pentru a colecta, utiliza sau prelucra în alt mod informațiile lor personale decât în situații excepționale în care prelucrarea noastră este cu adevarat opțională - în aceste circumstanțe, vă vom solicita acordul de la caz la caz. 

2.4 Divulgarea informațiilor Candidatului

2.4.1 SYNLAB poate divulga informațiile Candidatului, în cazul în care este necesar în mod rezonabil conform diferitelor scopuri stabilite la punctul 2.4.1, către 

(a) agențiile de recrutare care colaborează cu noi în legătură cu potențiala dumneavoastră recrutare; (BestJobs, MediJobs)

(b) altor furnizori de servicii care prelucrează informațiile despre Candidați în numele nostru în procesul de susținere a activității și operațiunilor noastre; 

(c) altor membri ai grupului SYNLAB;

(d) terților cărora SYNLAB este obligat să le divulge informații conform legii sau cerințelor de reglementare (inclusiv terților cu care suntem în litigiu); și

(e) autorităților de reglementare și organelor de urmărire penală competente.

2.4.2 În cazul în care ne furnizați numele unor potențiale persoane de contact pentru referințe, am putea divulga faptul ca ați aplicat pentru angajare la noi, atunci când le cerem referințe despre dumneavoastră.

2.5 Transferuri internaționale de date și protecțiile aferente

Divulgarea informațiilor Candidatului descrisă la punctul 2.5 poate implică transferuri internaționale, inclusiv transferuri către țări din afara Spațiului Economic European (SEE), care nu dispun de legi de protecție a datelor la fel de stricte ca cele din SEE. În aceste cazuri, în situația în care transferăm informațiile candidaților altor membri ai grupului SYNALB sau furnizorilor de servicii terți care acționează în numele nostru, încheiem acorduri și implementăm mecanisme pentru a vă proteja informațiile (inclusiv, dacă este cazul, acorduri într-o forma aprobată în acest scop de către Comisia Europeană). 

2.6 Retenția și ștergerea informațiilor Candidatului

2.6.1 În general, vom reține informațiile despre dumneavoastră pe tot parcursul procesului de recrutare. Unele informații vor fi păstrate după încheierea procesului de recrutare, fie pentru că sunteți angajat sau colaborați în alt mod cu noi, fie dacă aplicația dumneavoastră este retrasă sau fără succes, deoarece vă păstram informațiile în cazul în care aplicați din nou să lucrați pentru noi sau în cazul unui litigiu ce survine între noi în ceea ce privește recrutarea. Vom șterge de obicei aceste informații (cel mai târziu) 1 an de la încheierea procesului de recrutare, deși poate fi necesar să le păstrăm mai mult timp dacă aplicați din nou sau când apare un astfel de litigiu.

2.6.2 Ca principiu general, nu păstrăm informațiile Candidatului (cu excepția formularului anonim/statistic) mai mult de 1 an, având în vedere scopurile pentru care sunt deținute.

2.7 Drepturi și întrebări privind protecția datelor

2.7.1 În limita unor excepții, Candidații au dreptul legal de a primi copii ale informațiilor personale pe care le deținem despre ei și de a solicita corectarea informațiilor inexacte.

2.7.2 În anumite circumstanțe, puteți, de asemenea, solicită să ștergem (sau să nu mai utilizam în mod activ) informațiile dumneavoastră personale. 

2.7.3 În cazul în care doriți să exercitați oricare dintre aceste drepturi și doriți să vedeți copii ale oricăror acorduri la care se face referire în paragraful 2.5 sau în cazul în care aveți alte întrebări cu privire la politicile noastre de prelucrare a informațiilor Candidaților sau la politicile conexe, vă rugăm să ne contactați la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

2.7.4 De asemenea, aveți dreptul, în orice moment, de a depune o plângere cu privire la prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal, cu sediul în București, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, tel. 031 805 9211. 

2.8 Revizuirea documentului

2.8.1 Această notificare a fost actualizată ultima dată la 23 aprilie 2021 și va fi revizuită anual.

SYNLAB - Europe's Number One Medical Diagnostics Provider - o rețea extinsă de servicii de laborator și o prezență consolidată a centrelor de recoltare în principalele orașe ale României

La baza acestei rețele și a dezvoltării sale viitoare stă forța motrice a unei strategii puternice - împărtășită tuturor celor 20.000 de angajați SYNLAB din întreaga lume și zeci de mii de colaboratori - care pune întotdeauna excelența medicală și pacientul pe primul plan. În continuă dezvoltare și o creștere puternică, SYNLAB este mereu în căutarea unor profesioniști din domeniul sănătății și medici/specialiști pentru laboratoarele și punctele de recoltare. Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre, puteți verifica pozițiile disponibile, faceți o cerere online (vă vom contacta pentru mai multe detalii) sau să ne trimiteți CV-ul și scrisoarea dvs. de intenție la resurse.umane@synlab.com

Drag and drop files here or Browse

 

 

Suntem întotdeauna bucuroși să păstrăm legătura cu pacienții sau partenerii noștri.

Lasă-ne mesajul tău folosind formularul de mai jos. Alternativ, ne puteți trimite un e-mail la: info.ro@synlab.com

 

Call Center -  021.9087

Program
Luni - Vineri 07.00 - 20.00
Sâmbătă 08.00 -13.00   

Sediul Nostru Central 

Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 45, sector 5, București
Email: info.ro@synlab.com
Program:
Lu - Vi: 09.00-17.00

SYNLAB Romania | Bulevardul Tudor Vladimirescu nr.45, sector 5, Bucuresti | Call Center 021.9087 | E-mail info.ro@synlab.com

Vrem să ne asigurăm că vă bucurați de navigarea pe site-ul nostru și de a avea o experiență plăcută. În acest scop, acest site web plasează „cookie-uri” pe computerul dvs. pentru a colecta informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru. Vă rugăm să faceți clic pe butonul OK pentru a accepta utilizarea cookie-urilor pe acest site web.